Vi lagar, skapar och umgås! Vi vill bidra till en återbrukskultur i vår stad och göra det till ett sätt att umgås!

Ta med dig din verktygslåda, din symaskin, din lödkolv, garn och stickningsgrejer, limpistol, eller något annat – och ta med den där trasiga grejen som du länge tänkt laga – eller så kanske du kan hjälpa någon annan att laga något som gått sönder!

Har du inga verktyg så kanske du har kunskap som du vill dela med dig av och hjälpa någon annan. Du kanske har något som du tror går att laga men har inga verktyg eller inte kunskapen att fixa det själv; ta då med det och kom så kanske någon kan hjälpa dig! Vi garanterar förstås inte att du får din grej lagad, men möjligheten finns i alla fall! Annars tar du med och justerar ditt instrument, eller varför inte ta med lite hobbygrejer och sitt och var kreativ en stund!

Dessa tillfällen viger vi helt enkelt åt gemenskap, kreativitet och återvinning av prylar som inte tjänat ut än men som behöver lite kärlek för att fungera bättre – eller alls! Vi gör en insats för miljön, vi spar pengar och vi träffas och har trevligt tillsammans och varför inte utbyta kunskap och erfarenheter med varandra!

Detta är ett sätt att hjälpa och inspirera varandra, umgås, spara pengar och att faktiskt göra en insats för miljön eftersom vi kanske får liv i något som vi annars kanske slängt.

I samarbete med studieförbundet Bilda