”Så Mycket Mer” är en stor satsning med målet att sammanföra sångare och musiker i Örnsköldsvik med omnejd för att lära känna nya människor genom musiken. Arrangemanget genomförs med stöd av Världsklass Örnsköldsvik.

Fotogalleri från avslutningskonserten vid vårt andra Så Mycket Mer den 27:e april 2019!

Arrangemanget som genomfördes i samarbete med Världsklass Örnsköldsvik, studieförbundet Bilda och studieförbundet Vuxenskolan samlade 41 musiker och sångare från Örnsköldsvik som under ett par timmar delades upp i sju olika ensembler för att tolka var sin artist. Temat var ”musikpoeter”. Ensemblerna bestod av musiker som i de flesta fall aldrig tidigare spelat ihop och ingen visste i förväg om vilken artist de skulle tolka. Konserten blev en helt fantastisk upplevelse med helt nya tolkningar, glädje och musik för både kropp och själ! Utöver alla dessa musiker och sångare så medverkade även Teater Viljan som gav oss en mycket fin försmak av deras kommande föreställning ”Kakelugnen på myren”. Därtill medverkade även Johanna Lundström med spoken word.

Ljussättning: Dick Olofsson, ljusteknik: Nicke Löfgren, ljudteknik: Niclas Vigren och Niclas Lundin

Konferencier under kvällen var Sören Berggren. Annelie Vigren och Niclas Lundin ansvarade för arrangemanget och medverkade från Vardagsrummet gjorde även Linda Lundin och Mats Olsson.

Dessa bilder är skyddade enligt upphovsrätten och får endast användas mot tillstånd.

Nedan foton är tagna vid den första unika och minnesvärda avslutningskonserten av arrangemanget Så Mycket Mer den 24:e november 2018!

Arrangemanget som genomfördes i samarbete med Världsklass Örnsköldsvik och studieförbundet Bilda samlade 33 musiker och sångare från Örnsköldsvik som under ett par timmar delades upp i sex olika ensembler för att tolka var sin artist. Temat var artister som under 2018 lämnat oss. Ensemblerna bestod av musiker som i de flesta fall aldrig tidigare spelat ihop och ingen visste i förväg om vilken artist de skulle tolka. Konserten blev en helt fantastisk upplevelse med helt nya tolkningar, glädje och musik för både kropp och själ!

Ljussättning: Dick Olofsson, ljusteknik: Nicke Löfgren

Med vid konserten var även Elin Holmberg; konferencier, Gunnar Eklöw; mellanakt; samt representanter Annelie Vigren, Niclas Lundin, Johanna Lundström, Linda Lundin och Mats Olsson från Vardagsrummet. Vi hade även ovärderlig hjälp av Annika Gradin och Liselott Olsson som försåg oss alla med fika i pausen!

Dessa bilder är skyddade enligt upphovsrätten och får endast användas mot tillstånd.