”Så Mycket Mer” är en ny stor satsning med målet att sammanföra sångare och musiker i Örnsköldsvik med omnejd för att lära känna nya människor genom musiken.

Nästa arrangemang går av stapeln den 27 april. Anmälningsformulär för att deltaga som musiker eller sångare finns här (obs begränsat antal):

Anmälningsformulär

Nedan finns ett bildgalleri med foton tagna vid den unika och minnesvärda avslutningskonserten av arrangemanget Så Mycket Mer den 24:e november 2018!

Arrangemanget som genomfördes i samarbete med Världsklass Örnsköldsvik och studieförbundet Bilda samlade 33 musiker och sångare från Örnsköldsvik som under ett par timmar delades upp i sex olika ensembler för att tolka var sin artist. Temat var artister som under 2018 lämnat oss. Ensemblerna bestod av musiker som i de flesta fall aldrig tidigare spelat ihop och ingen visste i förväg om vilken artist de skulle tolka. Konserten blev en helt fantastisk upplevelse med helt nya tolkningar, glädje och musik för både kropp och själ!

Ljussättning: Dick Olofsson, ljusteknik: Nicke Löfgren

Med vid konserten var även Elin Holmberg; konferencier, Gunnar Eklöw; mellanakt; samt representanter Annelie Vigren, Niclas Lundin, Johanna Lundström, Linda Lundin och Mats Olsson från Vardagsrummet. Vi hade även ovärderlig hjälp av Annika Gradin och Liselott Olsson som försåg oss alla med fika i pausen!

Dessa bilder är skyddade enligt upphovsrätten och får endast användas mot tillstånd.