Goda samtal, kreativitet, tänkade och tro

Vi vill uppmuntra och inspirera människor mitt i vardagen, mitt i staden, mitt i livet.

Samtal om kreativitet, om liv och mening, om samhälle och identitet, om tro och tvivel – kräver lite mer tid och ro än vad vi vanligen ger utrymme för i dagens samhälle. Vi försöker skapa mötesplatser och former som möjliggör den sorts samtal. Där det går vända och vrida på frågor – tillsammans. Möten präglade av omsorg, öppenhet och respekt för varandra.

Föreningen vilar på kristen grund, men det finns ingen som helst förväntan på att du som besöker Vardagsrummet delar den tron. Alldeles oavsett vad du tror, eller inte tror, så är du varmt välkommen att vara med och dela med dig av dina frågor och kunskaper. Vi hoppas att det kommer att skapa många goda samtal om livets större frågor – som uppmuntrar och inspirerar människor i Örnsköldsvik.

Vi har fyra ledord som enskilt eller tillsammans ligger till grund för alla aktiviteter som Vardagsrummet anordnar är goda samtal, kreativitet, tänkande och tro . Vi tror att kreativa uttryck och tid för tänkande och reflektion är goda hjälpmedel för alla människor som vill ge sig i kast med livets något större eller knepigare frågor. Något av den verksamhet som Vardagsrummet arrangerar är därför workshops inom skapande och kultur, grupper för mer filosofiska samtal och samhällsfrågor, och studiecirklar för den som vill veta mer om kristen tro.
Vi har även anordnat sällskapsspelkvällar och enskilda musik- och poesiarrangemang för att få mötas och lära känna andra. Vardagsrummets lokal på Lasarettsgatan 9C är där vi vanligtvis håller våra aktiviteter. Vi lägger ut det som händer på vår Facebooksida Vardagsrummet Örnsköldsvik.

Välkommen till Vardagsrummet!

FÖR 1 KR OM DAGEN KAN DU VARA MED ATT DRIVA VARDAGSRUMMET. 365 kronor per kalenderår, mer kostar det inte att vara med att skapa en mötesplats på neutral mark dit människor kan komma för goda samtal, spännande möten och gott kaffe.
Swisha 365 kr till 123 690 50 04 för medlemsskap. Skriv ditt namn i meddelandefältet.
P.S. Du kan också betala in via vårt Bankgiro: 865-2331

Lasarettsgatan 9C, 891 33 Örnsköldsvik
Swishnummer: 123 690 50 04 

info@vardagsrummet.org
http://www.vardagsrummet.org