Vardagsrummet Live
Livemusik och öppen scen
Kreativa Rummet
en möjlighet att släppa lös din kreativitet
Vardagsrummet ung
öppen "fritidsgård" med tanke och hjärta

Vad händer på Vardagsrummet?

Bästa sättet om du vill hålla dig uppdaterad kring vad som händer på Vardagsrummet är att följa oss på Facebook. Vi har några återkommande evenemang som kan vara bra att känna till så att du hinner planera in ditt besök.

Vardagsrummet Live

Vardagsrumnmet Live är kvällar där vi bjuder på livemusik och fika. När kvällens artist(er) har spelat klart blir det öppen scen där du som besökare är välkommen att framföra något tillsammans med kvällens musiker. Det brukar bli sköna kvällar med mycket glädje och fina möten. Välkommen!

Kreativa Rummet

Kreativitet kan ta sig olika uttryck. Till Kreativa rummet är du välkommen att utforska din kreativitet oavsett om det är målning, poesi, knyppling eller vad som helst. Den här aktiviteten har blivit en favorit för många där vi får vila i skapandet.

Vardagsrummet ung

På söndagar är Vardagsrummet öppet för ungdomar mellan 15 och 21. Här kan man hänga, träffa nya vänner, få läxhjälp m.m. Vi lagar mat och äter tillsammans innan kvällsaktiviteterna kommer igång. För den som vill avslutas kvällen med en enklare kvällsandakt.
Man väljer själv när man kommer och när man går.

Lasarettsgatan 9C, 891 33 Örnsköldsvik
Swishnummer: 123 690 50 04 

info@vardagsrummet.org
http://www.vardagsrummet.org